Fietslease

Fietsen zonder zorgen? Dankzij onze fietsleasing kan je op een praktische en voordelige manier genieten van alle voordelen van fietsen. 

KBC fietsleasing

Je huurt een fiets van een geselecteerd merk voor een periode van 36 maanden. Aan het einde van het contract lever je de fiets in of koop je hem over tegen de marktwaarde.

CYCLIS

Meld je als werknemer aan met je gegevens. Simuleer met onze handige calculator snel een leasebedrag waar en wanneer je maar wilt.

LEASE A BIKE

Registreer je bedrijf in slechts 5 minuten. Zodra je registratie is goedgekeurd, krijg je toegang tot ons online platform. Geef de bedrijfsrichtlijnen in die je werknemers moeten volgen.

O2O FIETSLEASING

Sta je te trappelen om met je leasefiets de baan op te gaan? Maak je werkgever dan warm om o2o fietsleasing op te starten. Heb je al de mogelijkheid om een fiets te leasen? Top! Ga naar stap twee.

B2BIKE

Via B2Bike heb je toegang tot een nationaal netwerk van zelfstandige, lokale fietsenwinkels. Zo rekenen je, ongeacht waar je woont, op een breed gamma van mooie fietsen en lokale service. 

VDW LEASE

Wil je graag een fiets leasen via je werkgever? Dan ben je op de juiste plaats! Laat ons weten wat je nodig hebt om dit aan te vragen bij je werkgever en we helpen je graag op pad.