Fietsen Kerkhofs

Wij herstellen en verkopen alle fietsen van kinderfietsen tot E-bikes. Fietsen Kerkhofs is gespecialiseerd in racefietsen- en mountainbikes. Joven is het huismerk van Fietsen Kerkhofs.

 

Over Ons

Zit je met vragen? Wil je vrijblijvend, professioneel advies? Geef ons een seintje!

 

Iedereen kan leren fietsen, maar je kan niet leren van een fiets te houden. Het is een match die moet voldoen aan jouw persoonlijke wensen en verwachtingen. Of sterker nog, een fiets die je verwachtingen overstijgt. Daar zorgt Fietsen Kerkhofs voor. Ben je een snelheidsduivel of een sportieveling? Ga je met de fiets naar het werk? Geniet je van een ontspannend fietstochtje in prachtige natuur? Met onze jarenlange expertise matchen wij jou met de fiets die bij je past waardoor fietsen nog leuker wordt.

 

Onze passie, onze expertise. Al vanaf het eerste contact met onze fietspedalen kan je ons fietsfanaten noemen. Het is een ijzersterke passie die we graag delen met onze klanten en familie waarbij de derde generatie fietsenmakers aan het ‘stuur’ is. Fietsen Kerkhofs herstelt alle soorten fietsen en verkoopt de fiets die jij nodig hebt.

 
 

Geert

35 jaar
Zaakvoerder
Techniek & verkoop
Mooiste fietservaring: World games of mountainbiking Saalbach

Evi

38 jaar
Medezaakvoerster
Winkel, administratie & communicatie
Mooiste fietservaring: Ritjes met mijn Miss Grace e-bike.

Jos

62 jaar
Techniek & verkoop
Mooiste fietservaring: Cape Pioneer in Zuid-Afrika

Joris

43 jaar
Techniek & verkoop
Mooiste fietservaring: Iron Man in Frankfurt

Winkelmand