Onze Producten

De belangrijkste fietsmerken die je bij ons in de winkel kan terugvinden zijn: Giant, Gazelle en Orbea. Ons huismerk is Joven. Daarnaast zijn we dealer van Radkutsche, Vogue & Van Raam.

Informatie over de fietsen die we op dit moment in huis hebben, kan je vinden via Bike Exchange

Onze Producten

Vind jouw ultieme fietsmatch met een ruime keuze uit E-bikes, mountainbikes, koersfietsen, vrijetijdsfietsen en kinderfietsen.

Maak je fiets helemaal naar wens met een ruim aanbod aan fietsonderdelen zoals zadels, wielen, banden, handvaten, batterijen, spiegels, dempers, displays…

Van fietsdragers, helmen, pompen, fietsbellen, kledij, drinkbushouders, snelbinders, kinderzitjes, fietstassen tot verlichting. Onze accessoires creëren een gevoel van veiligheid en comfort.
Als 3e generatie fietsenmakers gaan we gepassioneerd aan de slag met jouw persoonlijke voorkeuren. Fietsen Kerkhofs maakt kaders en wielen op maat onder de merknaam Joven en Rueda.

Check ons aanbod aan fietsen via Bike Exchange

Specialisatie

Joven

We zijn trots op onze huismerken Joven en Rueda. Hiermee verrassen we fietsfanaten met kaders en carbon wielen op maat. We make the bike that fi(e)ts your needs.

Titanium en CroMoly

Titanium. Licht, sterk, duurzaam en prachtig gelast. Deze kenmerken maken van titanium een geweldig materiaal om mee te rijden.

CroMoly staal is een staal van lage legering, het kan makkelijk gelast worden en het is beduidend sterker en duurzamer dan standaard staal. Een tijdloos fietskader met een eigentijdse look.

Rueda wielen

Een goed en uitgebalanceerd wiel laat je sneller, veiliger en aangenamer rijden. Wij maken wielen met carbon velgen waardoor de wielen uiterst stijf zijn. Het gevolg? Ongeremd fietsplezier.

Custom made

We zijn trots op onze huismerken Joven en Rueda. Hiermee verrassen we fietsfanaten met kaders en carbon wielen op maat. We make the bike that fi(e)ts your needs.

Giant is een toonaangevend fietsmerk dat bekend staat om zijn hoogwaardige kwaliteit, innovatieve ontwerpen en een breed assortiment van fietsen. Met decennia aan ervaring en een wereldwijde aanwezigheid biedt Giant betrouwbare fietsen die zowel beginners als ervaren rijders aanspreken.

Gazelle is een gerenommeerd Nederlands fietsmerk dat zich onderscheidt door zijn vakmanschap, comfortabele rijervaring en iconische ontwerpen. Met meer dan een eeuw aan expertise staat Gazelle synoniem voor hoogwaardige stadsfietsen en e-bikes.

Klever is een fietsmerk dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en produceren van hoogwaardige speed pedelecs met geavanceerde technologieën en een focus op prestaties, comfort en veiligheid.

Orbea is een vooraanstaand fietsmerk dat bekend staat om zijn hoogwaardige fietsen, variërend van racefietsen tot mountainbikes. Met een sterke focus op maatwerk en technologische vooruitgang, biedt Orbea fietsen die zowel professionele atleten als recreatieve rijders aanspreken.

Onze winkel