Onze Producten

De belangrijkste fietsmerken die je bij ons in de winkel kan terugvinden zijn: Giant, Gazelle en Orbea. Daarnaast is er ons huismerk Joven. 

 

Onze Producten

Zit je met vragen? Wil je vrijblijvend, professioneel advies? Geef ons een seintje!

Vind jouw ultieme fietsmatch met een ruime keuze uit E-bikes, mountainbikes, koersfietsen, vrijetijdsfietsen en kinderfietsen.

 

Maak je fiets helemaal naar wens met een ruim aanbod aan fietsonderdelen zoals zadels, wielen, banden, handvaten, batterijen, spiegels, dempers, displays….

 

Van fietsdragers, helmen, pompen, fietsbellen, kledij, drinkbushouders, snelbinders, kinderzitjes, fietstassen tot verlichting. Onze accessoires creëren een gevoel van veiligheid en comfort. 

 

Als 3e generatie fietsenmakers gaan we gepassioneerd aan de slag met jouw persoonlijke voorkeuren. Fietsen Kerkhofs maakt kaders en wielen op maat onder de merknaam Joven en Rueda.

 
Joven-20200504_2150

Titanium en CroMoly

Titanium. Licht, sterk, duurzaam en prachtig gelast. Deze kenmerken maken van titanium een geweldig materiaal om mee te rijden.

CroMoly staal is een staal van lage legering, kan makkelijk gelast worden en is beduidend sterker en duurzamer dan standaard staal. Een tijdloos fietskader met een eigentijdse look.

 
MT3-10V-detail

Joven

We zijn trots op onze huismerken Joven en Rueda.  Hiermee verrassen we fietsfanaten met kaders en carbon wielen op maat. We make the bike that fi(e)ts your needs.

 
IMG-20210303-WA0007

Rueda wielen

Een goed en uitgebalanceerd wiel laat je sneller, veiliger en aangenamer rijden. Wij maken wielen met carbon velgen waardoor de wielen uiterst stijf zijn. Het gevolg? Ongeremd fietsplezier.

 
20200513-Geert-Kerkhofs-2414-1536x1026

Custom made

IMG-20210303-WA0006
Winkelmand