Shimano Service Center

Shimano Service Center

Ga je graag in het pedaal om de mooiste streken van het land te verkennen? Of gebruik je je fiets om te gaan werken? Of ga je liever op pad met een racefiets? Dan is het onderhoud van je fiets heel belangrijk!

Als Shimano Service Center is Kerkhofs bekend met de allernieuwste fietstechnologieën, Onze mensen helpen je graag verder en geven je fiets de professionele aandacht die hij verdient.

Fietsservice van de bovenste plank

Onze medewerkers volgen steeds de meest recente opleidingen, zo blijven ze op de hoogte van alle nieuwe technologieën. Deze voortdurende opleiding is een voorwaarde om een Shimano Service Center te mogen zijn. Deze kwaliteit wordt gewaarborgd door regelmatige controles, zo mag je steeds verzekerd zijn van een uitstekende service.

Betrouwbare kwaliteit

Kerkhofs garandeerd dat je fiets piekfijn in orde is na een servicebeurt. Dit verzekeren we door onze kennis van de meest innovatieve technieken gecombineerd met de origininele Shimano onderdelen die we steeds ruim in voorraad hebben. Hierdoor lossen we snel en adequaat uw problemen op in onze professionele werkplaats. Maak gebruik van ons vakmanschap en geniet maximaal van je fiets!